CONTACT RAPID
0377.101.406

0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Finalizeaza comanda Continua cumparaturile

Set obligatoriu de urgentă 4 componente

Setul este conceput pentru a lua masuri de prim ajutor in caz de urgenta. Acesta este necesar si obligatoriu conform legii in masina.
Pachetul contine:

- 1 x Stingator tip spray 1000 ml- Prevent (corespunde ordinului 28/2011.(IX.06.) A Ministerului De Interne) in termen 5 ani (2022)

- 1 x Trusa medicala compacta omologata in termen 5 ani (2022)

- 1 x Triunghi reflectorizant omologate pentru U.E.

- 1 x Vesta reflectorizanta

9900 Lei

Disponibilitate: nu se afla in stoc

Aceste produs nu este disponibil in acest moment. Va rugam sa introduceti adresa de email in formularul de mai jos, iar noi va vom notifica imediat ce produsul va fi disponibil.

PACHETUL DE URGENȚĂ CONȚINE:

1 BUC STINGĂTO600 ML

 1 BUC TRIUNGHI REFLECTORIZANT

1 BUC VESTĂ REFLECTORIZANTĂ

  1 BUC TRUSĂ SANITARĂ 

+ CADOU UN SAC PENTRU PACHET DE URGENTA 

TRUSA SANITAR

TRUSA SANITARA CARMAX ESTE O DOTARE OBLIGATORIE SI NECESARA PENTRU SITUATII DE URGENTA APARUTE CU OCAZIA UNOR ACCIDENTE RUTIERE, PENTRU ACORDAREA PRIMULUI AJUTOR. USOR DE MANEVRAT SI TRANSPORTAT IN PORTBAGAJUL MASINII. TRUSA SANITARA CARMAX ESTE AVIZAT DE MINISTERUL SANATATII, CONFORM STANDARDUL  DIN 13164.

VESTA REFLECTORIZANTA
VESTA REFLECTORIZANTA CONFORM EN ISO 20471 CLASA2 POLIESTER  CU DOUA BENZI REFLECTORIZANTE, INCHIDERE CU VELCRO. IN CONFORMITATE CU ART. 35, ALIN. (6), DIN ORDONANTA DE URGENTA A GUVERNULUI ROMANIEI PRIVIND CIRCULATIA PE DRUMURILE PUBLICE NR. 195/2002 - REPUBLICATA, CONDUCATORII AUTOVEHICULELOR A CAROR MASA MAXIMA AUTORIZATA ESTE MAI MARE DE 3,5 TONE, AU OBLIGATIVITATEA DE A PURTA VESTA REFLECTORIZANTA, ATUNCI CAND EXECUTA INTERVENTII LA VEHICULUL CARE SE AFLA PE PARTEA CAROSABILA A DRUMULUI PUBLIC. 

ATENTIE! REGULI NOI CAND CALATORITI IN EUROPA CU AUTOMOBILUL! IN AUSTRIA, GERMANIA, ITALIA, PORTUGALIA, SPANIA, UNGARIA S-A INTRODUS OBLIGATIVITATEA EXISTENTEI IN DOTAREA AUTOMOBILULUI A UNEI VESTE REFLECTORIZANTE. VESTA SE VA UTILIZA IN CAZUL ORICARUI TIP DE PANA. PERSOANELE CARE SE AFLA IN AFARA AUTOTURISMULUI AVARIAT SUNT OBLIGATE SA POARTE ACEASTA VESTA. FOARTE CURAND, DOTAREA OBLIGATORIE A AUTOTURISMELOR CU VESTA REFLECTORIZANTA VA AVEA CARACTER GENERAL PE TERITORIUL UNIUNII EUROPENE, TARILE CARE AU INTRODUS-O FACAND DEMERSURI IN ACEST SENS.
 

TIUNGHIUL REFLECTORIZANT
TIUNGHIUL REFLECTORIZANT ESTE O DOTARE OBLIGATORIE SI NECESARA PENTRU SITUATII DE URGENTA APARUTE CU OCAZIA UNOR ACCIDENTE RUTIERE.  AMBALAT IN CUTIE DE PLASTIC ESTE USOR DE MANEVRAT SI TRANSPORTAT IN PORTBAGAJUL MASINII. DESTINATE SEMNALIZARII AUTOVEHICULELOR CARE STATIONEAZA PE DRUMURILE PUBLICE DIN MOTIVE TEHNICE. AU SUPRAFATA FLUORESCENT – REFLECTORIZANTA, PUTAND FI OBSERVATE DE CATRE PARTICIPANTII LA TRAFIC IN ORICE CONDITII DE VIZIBILITATE.TRIUNGHIUL REFLECTORIZANT OMOLOGAT INTERNATIONAL POATE FI RECUNOSCUT DUPA MARCA DE OMOLOGARE, REPREZENTATA DE LITERA E SI CODUL TARII CARE A ACORDAT OMOLOGAREA INCADRATE INTR-UN CERC, PRECUM SI O SERIE DE IDENTIFICARE.
TRIUNGHIUL ARE CERTIFICATUL EUROPEAN DE STANDARD ECE R27. NUMARUL DE OMOLOGARE INSCRIS PE CARCASA ROSIE DE PROTECTIE AL TRIUNGHIULUI ESTE E27 27R 031003.
 

STINGATOR PREVENT 600 ML
STINGATORUL DE INCENDIU PREVENT ESTE O DOTARE OBLIGATORIE SI NECESARA PENTRU STINGEREA INCENDIILOR APARUTE LA AUTOVEHICULUL DUMNEAVOASTRA, PRECUM SI A ALTOR INCENDII DE MICI DIMENSIUNI. USOR DE MANEVRAT SI TRANSPORTAT IN PORTBAGAJUL MASINII. FUNCTIONEAZA CU SPUMA. ESTE IN CONFORMITATE CU ORDINUL INSPECTORATULUI MAI SI OMOLOGATE DE REGISTRUL PRODUSELOR CERTIFICATE. SPRAY-UL STINGATOR DE INCENDIU ESTE UN RECIPIENT SUB PRESIUNE DE TIP AEROSOL, DE UNICA FOLOSINTA CE GENEREAZA LA PUNEREA IN FUNCTIUNE O SPUMA EXTREM DE FINA, STABILA SI PERSISTENTA, CARE ACOPERA REPEDE FOCARUL, IMPIEDICAND CONTACTUL ACESTUIA CU OXIGENUL ATMOSFERIC CE INTRETINE ARDEREA. LICHIDUL REZULTAT IN URMA SPARGERII SPUMEI RACESTE SUPRAFETELE, IMPIEDICAND REAPRINDEREA ACESTORA.


SAC PENTRU PACHET DE URGENTA
MATERIAL: 
DIMENSIUNE: 50X30 CM
VOLUM: SE POT DEPOZITA IN EA TRUSA PRIM AJUTOR AUTO (ORICE DIMENSIUNE), TRIUNGHIURI,  VESTA SEMANALIZARE, STINGATOR (P1 SAU SPRAY)

  1. review adaugat de Marius C. la 23.07.2021

    "am scapat de amenda :))))"

Scrie review pentru: Set obligatoriu de urgentă 4 componente

Cum evaluati acest produs? *

Quality