CONTACT RAPID
0377.101.406
0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Finalizeaza comanda Continua cumparaturile

Politica de securitate a datelor cu caracter personal

si Politica de confidentialitate

http://www.e-pneu.ro

 

1. Introducere

 

SC COLTUL BUN SRL in calitate de operator de date personale (inregistrat la autoritatea competenta sub nr. 0019822) va respecta dreptul la intimitate.

Aceasta politica de protectie a datelor si confidentialitate („politica de confidentialitate“) impreuna cu clauzele si conditiile noastre explica modul in care sunt utilizate datele si informatiile personale colectate de pe site si drepturile dvs. in legatura cu aceste informatii si date.

In cadrul paginikir de net si anume «Politica de securitate a datelor cu caracter personal si Politica de Confidentialitate» societatea SC COLTUL BUN SRL va colecta informatii personale atunci cand Clientiise inregistreaza pe http://www.e-pneu.ro.

Prin crearea contului, Dumnevoastra va exprimati consimtamantul ca SC COLTUL BUN SRL sa intreprinda urmatoarele: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea si modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea datelor cu caracter personal, in conditiile Legii nr. 677/2001.  

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în strainatate.

 

2.Garantii

 

In aplicarea prevederilor legale, SC COLTUL BUN SRL va garanta ca datele cu caracter personal vor fi:

a)     prelucrate cu bună-credinţă şi în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare;

b)     colectate exclusiv în scopuri determinate, explicite şi legitime;

c)     adecvate, pertinente şi neexcesive prin raportare la scopul în care sunt colectate şi ulterior prelucrate;

d)     exacte şi, dacă este cazul, actualizate; în acest scop se vor lua măsurile necesare pentru ca datele inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate şi pentru care vor fi ulterior prelucrate, să fie şterse sau rectificate;

e)     stocate într-o formă care să permită identificarea persoanelor vizate strict pe durata necesară realizării scopurilor în care datele sunt colectate şi în care vor fi ulterior prelucrate; Stocarea datelor pe o durată mai mare decât cea menţionată, în scopuri statistice, de cercetare istorică sau ştiinţifică, se va face cu respectarea garanţiilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal, prevăzute în normele care reglementează aceste domenii, şi numai pentru perioada necesară realizării acestor scopuri.

f)      securitatea - Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa asigure un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal procesate.

 

3. Ce informatii colectam?

 

Procedura de preluare a datelor personale colectate online dar si prin intermediul formularelor puse la dispozitie de catre societate este completata cu dispozitiile legii in vigoare si a normelor si dispozitiilor interne ale societatii privind datele personale.

SC COLTUL BUN SRL colecteaza si proceseaza, numai cu acordul dumnevoastra, urmatoarele informatii:

ü  Datele cu caracter personal furnizate in momentul inregistrarii precum: numele, prenumele, domiciliu/resedinta, numarul de telefon, adresa de e-mail, obisnuinte/preferinte/comportament, semnatura. Datele sunt colectate numai cu acordul dumnevoastra.

ü  informatiile pe care le furnizati in momentul cand ne oferiti feedback si Continut.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Dacă unele din datele Dvs sunt inregistrate incorect sau suporta modificari, le puteti actualiza accesand www.e-pneu.ro, optiunea informatii personale.

 

4. Ce drepturi de acces aveti?

 

Toti cei, care si-au oferit datele personale, pentru a crea un cont au dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Totodată, aveti dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care va privesc şi să solicitati ştergerea datelor sau modificarea lor s.a..

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: juridic@e-pneu.ro sau la adresa din Sibiu, str. Frigoriferului nr. 6, Judetul Sibiu.

 

5. In ce scop utilizam informatiile pe care le colectam?

 

Utilizam informatiile cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. in urmatoarele scopuri:

ü  pentru a va informa cu privire la promotiile si reducerile oferite de catre SC COLTUL BUN SRL;

ü  pentru a va informa cu privire la modificarile termenilor si conditiilor;

ü  pentru a efectua verificarile, cercetarile si analizele pentru a mentine, proteja si dezvolta produsele sau serviciile pe care le oferim

 

Pentru a va tine la curent vom putea trimite stiri si alte notificari privind continutul, ofertele de servicii, promotiile si alte evenimente, din partea noastra, afiliatilor si partenerilor nostri, prin intermediul e-mailului, sms. Prin aceasta va exprimati acordul in acest sens si luati la cunostinta faptul ca puteti avea obiectii si va puteti revoca acordul oricand printr- o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de e-mail: juridic@e-pneu.ro sau la adresa din Sibiu, str. Frigoriferului nr. 6, Judetul Sibiu.  

Ne permitem de asemenea sa monitorizam modul in care folositi contul personal si produsele pe care le achizitionati.

6. Cum stocam si cand transferam datele dvs. personale?  

 

Toate informatiile personale pe care le trimiteti prin intermediul website-ului www.e-pneu.ro sunt transmise si stocate pe servere securizate localizate in Uniunea Europeana si astfel va exprimati acordul pentru acest mod de stocare, procesare si/sau transfer.

Prin inregistrarea contului de catre clientii www.e-pneu.ro si prin acceptarea Politicilor de confidentialitate, va exprimati acordul la procesarea datelor cu caracter personal in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale.

Daca nu sunteti de acord ca datele sa fie procesate, aveti dreptul si libertatea de a nu crea contul pe Website si de a nu utiliza Website-ul www.e-pneu.ro.

La cererea scrisa puteti primi cu titlu gratuit urmatoarele informatii:

a)     confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de noi;

b)     modificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

c)     transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

d)     notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

7. Divulgarea Datelor Dvs.

 

Putem divulga informatiile pe care le colectam catre furnizorii nostri, inclusiv partenerilor nostri, asociatilor sau viitorilor proprietari ai website-ului, ori ai societatii.  

Societatea isi rezerva dreptul in solicitarea unui suport specializat a unor companii sau persoane fizice pentru a efectua diferite activitati in numele nostru, inclusiv furnizarea de servicii, trimiterea de mailuri, oferirea de consultanta in marketing, analiza datelor, efectuarea platilor cu cardul de credit, consultanta pentru clienti, si in scopuri de contabilitate si facturare. Pentru a duce la bun sfarsit aceste activitati, aceste companii si persoane fizice pot solicita accesul la datele dvs. personale, insa vom divulga asemenea date doar in masura in care le este necesar pentru a indeplini activitatile respective.

Cand ne este solicitat acest lucru, putem coopera cu orice judecatorie, tribunal, organism reglementator, autoritate a politiei, sau orice autoritate similara in orice investigatii sau proceduri care va privesc sau care au legatura cu utilizarea website-ului. Acestea pot include divulgarea informatiilor despre notificarile transmise prin intermediul serviciilor noastre catre autoritatile in speta, atunci cand este cazul.  

Desi luam masurile necesare pentru a proteja informatiile cu caracter personal pe care ni le furnizati, nici o transmitere prin intermediul Internetului nu poate fi garantata drept sigura. In consecinta, va rugam sa tineti seama ca nu putem garanta securitatea niciunor informatii cu caracter personal pe care ni le transmiteti prin intermediul Internetului.

 

8. Securitatea Datelor cu Caracter Personal

 

SC COLTUL BUN SRL certifica faptul ca indeplinește cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal.

SC COLTUL BUN SRL utilizeaza metode și tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariaţilor si procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.  

Regulamentul intern de organizare si funcţionare al SC COLTUL BUN SRL contine reglementari cu privire la confidenţialitatea datelor cu caracter personal care sunt prelucrate in cadrul instituţiei;

Personalul SC COLTUL BUN SRL este instruit in ceea ce priveste securitatea si confidenţialitatea datelor cu caracter personale care sunt prelucrate.

Accesul la computerele ce conţin baze de date cu caracter personal este restricţionat cu cont/user si parola.  

Datele cu caracter personal nu vor fi transmise in strainate.

Accesul la bazele de date este permis doar persoanelor autorizate in acest sens.

 

9. Colectarea Automata De Date Cu Caracter Non-Personal

 

In unele cazuri, este posibil ca SC COLTUL BUN SRL sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre Utilizatori. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facuta conexiunea la www.e-pneu.ro.

In timpul navigarii www.e-pneu.ro, SC COLTUL BUN SRL va putea stoca anumite informatii ale Utilizatorului. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier „Cookie” sau a unui fisier similar. Aceste fisiere „Cookies” ajuta SC COLTUL BUN SRL sa construiasca o publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor clientilor.  

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. SC COLTUL BUN SRL recomanda clientilor/utilizatorilor sa consulte instructiunile browser-ului pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.  

 

10. Dispozitii finale

 

Politica de confidentialitate nu se aplica in cazul defectiunilor care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.   

SC COLTUL BUN SRL poate actualiza informatiile Politicii de securitate a datelor cu caracter personal si Politicii de Confidentialitate, in cazul modificarilor veti fi informati cu privire la schimbarile semnificative in modul in care utilizam informatiile personale, printr-o notificare trimisa la prima adresa de e-mail specificata in contul pe pagina de net www.e-pneu.ro sau prin plasarea unui anunt vizibil pe site-ul nostru.


*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.