CONTACT RAPID
0377.101.406
0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Finalizeaza comanda Continua cumparaturile

Politica de confidentialitate


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. COLTUL BUN S.R.L are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este de a promova promova produsele si seviciile comercializate pe www.e-pneu.ro

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare doar pentru a va aduce la cunostinta ofertele, promotiile , campaniile de prezentare ale produselor si serviciilor comercializate de catre S.C. COLTUL BUN S.R.L. Refuzul dvs. presupune neacceptarea de catre Dvs. a primirii  ofertelor/promotiilor propuse catre societatea noastra.

Informaţiile înregistrate sunt destinate DOAR utilizării de către S.C. COLTUL BUN S.R.L, respectiv site-ul www.e-pneu.ro  şi NU sunt comunicate altor  destinatari.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C. COLTUL BUN S.R.L , catre departamentul vanzari(se precizează serviciul, organismul sau persoana responsabilă). De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră NU  vor fi transferate în strainatate.

 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).



Politica de confidentialitate la comenzile de anvelope sau jante

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Informatiile comunicate de catre clienti sunt destinate utilizarii de catre SC COLTUL BUN SRL, care poate fi in situatia de a transmite integral sau partial aceste informatii partenerilor sai comerciali in scopul procesarii comenzilor, livrarii de produse si/sau prestatii de servicii comandate de catre clienti. Datele colectate cu caracter personal nu vor fi nici vandute si nici comunicate altora in scopuri publicitare.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, percum si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC COLTUL BUN SRL administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: procesarea comenzilor si livrarea produselor catre clienti.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a va putea livra produsele comandate prin intermediul magazinului nostru online. Refuzul dvs. determina imposibilitatea de a va livra produsele comandate astfel incat duce la anularea automata a comenzii plasate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajati si furnizori de servicii curierat ai SC COLTUL BUN SRL. Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC COLTUL BUN SRL?  Aveti posibilitatea sa va abonati la newsletter-ul nostru si veti primi prin e-mail aceste informatii. Deasemenea, fiecare e-mail trimis in numele SC COLTUL BUN SRL va ofera posibilitatea de a va dezabona in orice moment.

SC COLTUL BUN SRL este inregistrata la ANSPDCP cu numar de inregistrare 0019822, si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de dumneavoastra, pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare) si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata (adresa: Sibiu, str. Frigoriferului, nr. 6, Judetul Sibiu) sau printr-un mesaj electronic catre adresa juridic@e-pneu.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.