Campanie dunlop si goodyear

Premiile oferite în cadrul campaniei DUNLOP&GOODYEAR  sunt vouchere cadou cu valoare fixă după cum urmează:

La achiziția a 4 anvelope de iarnă Goodyear sau Dunlop mai mici sau egale de 16” consumatorul final câștigă un voucher cadou în valoare de 50 RON

La achiziția a 4 anvelope de iarnă Goodyear sau Dunlop mai mari sau egale de 17” consumatorul final câștigă vouchere cadou în valoare de 300 RON

 

Campania promoțională se desfășoară în perioada 1 Octombrie – 30 Noiembrie 2017, fiind valabile doar înregistrările cu facturi emise în această perioadă.

Înregistrarea utilizatorilor finali în promoție (pe web-site-urile promoției) se poate face până la 15 Decembrie 2017

Campania promoțională este deschisă utilizatorilor finali, persoane fizice sau persoane juridice.

Persoanele juridice pot participa la campanie în limita unui set de 4 anvelope.

Pentru detalii suplimentare vizitati: http://promotie.goodyear.eu/ sau http://promotie.dunlop.eu/

Specialistul Tau in Anvelope

Spre deosebire de restul magazinelor, noi functionam bazandu-ne pe modul cel mai etic de comert si distributie de pneuri de calitate, asta inseamna ca avem informatiile actualizate, raport calitate-pret excelent si fara costuri ascunse.

 

Informatia expusa la noi pe site este mereu completa si relevanta + stocuri serioase cu 100% anvelope originale, de vara, de iarna, all season, accesorii, piese, jante sau lanturi de zapada, precum si anvelope moto + echipa de specialisti care iti stau la dispozitie daca ai vreo intrebare sau neclaritate.

 

Cu o experienta de mai bine de 10 ani, E-Pneu este partenerul dumneavoastra de incredere in alegerea anvelopelor potrivite nevoilor si masinii dumneavoastra!

 

Cu o politica de retur prietenoasa, garantie avantajoasa de pana la 5 ani si un stoc format doar din anvelope noi de fabricatie recenta, E-Pneu va pune la dispozitie si o gama larga de modele de anvelope pentru turisme, anvelope moto sau anvelope comerciale, la preturi competitive.

 

Apelati cu incredere la specialistii nostri pentru consultanta gratuita sau montarea anvelopelor in cazul in care sunteti din mun. Sibiu.

 

Iti suna bine? Atunci ai venit exact la fix: Suntem cel mai mare magazin online de anvelope originale din Sibiu si in curand...chiar din Romania. Alege-ti anvelopa dorita si hai sa batem palma!