Noul Pirelli P Zero

Home  >>  Articole utile  >>  Noul Pirelli P Zero

Noul Pirelli P Zero

Noul Pirelli P Zero

Producătorul de anvelope Pirelli propune o nouă generație a unui model consacrat și anume P Zero, un pneu special conceput pentru a echipa cele mai noi generații de automobile, contribuiind la înbunătățirea globală a experienței din spatele volanului.

 

Astfel, noua anvelopa Pirelli P Zero beneficiază de un design îmbunătățit pentru exteriorul benzii de rulare, având blocurile de cauciuc și implicit, canelurile de evacuare a apei, redesenate și repoziționate, fapt ce duce la diminuarea zgomotului exterior produs la rulare și optimizează rezistența la rulare a pneului. De asemenea, umerii mai rigizi ai acestui pneu sporesc nivelul de manevrabilitate. În același timp, centrul suprafeței de rulare nu a fost neglijat de inginerii producătorului de anvelope Pirelli, acesta aducând un plus de aderență pe carosabil umed, datorită conșinutului mai ridicat de silica. Nu a fost uitată nici rezistența kilometrică, care a fost îmbunătățită comparativ cu modelul anterior.

Noile anvelope Pirelli P Zero sunt disponbile pentru jantele cu dimensiuni de la 18 țoli, până la 21 țoli, fabricându-se cu lățimi ale benzii de rulare pornind de la 225 și ajungând pâna la 315. Indicii de viteză disponibili: W, Y sau ZR. De asemenea noula Pirelli P Zero este disponibil atât în versiunea standard, cât și în versiunile Run Flat, Seal Inside sau PNCS (Pirelli Noise Canceling System).

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *