Noul Nokian Powerproof

Home  >>  Articole utile  >>  Noul Nokian Powerproof

Noul Nokian Powerproof

Producatorul finlandez de anvelope Nokian are o reputatie impecabila in randul soferilor din Europa, in special datorita pneurilor de iarna ce ofera un nivel impresionant al performantelor. Cu noua anvelopa Nokian Powerproof, finlandezii doresc sa pastreze aceasta reputatie si in randul anvelopelor de vara de ultra inalta performanta.

Noua anvelopa Nokian asigura un nivel foarte inalt al performantelor in toate conditiile meteo intalnite in timpul sezonului cald. Manevrabilitatea excelenta si comportamentul intuitiv ofera o calatorie in siguranta atat la schimbarile bruste de directie, cat si la franarile puternice.

Conceptul de siguranta Dual Zone, dezvoltat de inginerii producatorului de anvelope Nokian, asigura faptul ca banda de rulare are o suprafata suficienta de contact cu soseaua, asigurand performante optime atat pe sosea uda, cat si pe carosabil incins in zilele foarte calde. La dezvoltarea si testarea acestui pneu a contribuit semnificativ campionul de Formula1, Mika Häkkinen, iar rezultatul o dovedeste: anvelopa a fost proiectata pentru rularea la viteze ridicate, avand o rezistenta excelenta si o stabilitate foarte buna. Pilotul declara noul Nokian Powerproof este capabil sa ofere un feedback fantastic, o caracteristica pe care toti soferii o cauta la anvelopele de calitate, deoarece atunci cand un pneu ofera incredere la rulare, aceasta ofera si siguranta.

In cadrul conceptului Dual Zone intalnim doua zone ale benzii de rulare, fiecare cu rolul sau precis astfel: Power Zone este zona din exterior, care are rolul de a asigura precizia pe viraje. Bocurile de cauciuc de pe umarul exterior sunt foarte rezistente si capabile sa reziste la forte laterale puternice asigurand siguranta in manevrabilitate chiar si la viteze mari; Wet Safety Zone, zona din interiorul benzii de rulare, maximizeaza siguranta pe sosele umede. Canelurile trapezoidale permit o prevenire eficienta a acvaplanarii prin stocarea apei si accelerarea indepartarii acesteia din zona de contact dintre anvelopa si suprafata drumului.

Nokian Powerproof beneficiaza de o serie de compusi noi ai benzii de rulare, avand ca rezlultat o mai buna aderenta si durabilitate comparativ cu modelele anterioare. Totodata, rezistenta la rulare a fost optimizata, anvelopa asigurand un mai bun consum de combustibil.

Nokian Powerproof este disponibil in 51 dimensiuni, pentru jante cu diametrul de la 17 inch pana la 20 inch, avand indici de viteza W (270 km/h) si Y (300 km/h).

Vezi oferta completa de anvelope Nokian pe www.e-pneu.ro

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *