Goodyear echipeaza noul Audi A8

Home  >>  Articole utile  >>  Goodyear echipeaza noul Audi A8

Goodyear echipeaza noul Audi A8

Producatorul de anvelope Goodyear a anuntat ca modelele sale, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 si Goodyear Ultragrip Performance Gen 1, au fost alese de Audi pentru prima echipare a noii limuzine de lux, Audi A8.

Astfel, echiparea de iarna a noului A8 va contine anvelope Goodyear Ultragrip Performance Gen 1, avand dimensiunile 235/55R18 104H XL si 265/40R20  104V XL, iar varianta de vara va fi Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3, pe dimensiunile 255/45R19 104Y XL si 265/40R20 104Y XL. Ambele variante vor fi marcate cu indicativul AO si AO1, fapt ce arata faptul ca au fost construite special pentru a face parte din echiparea Audi.

Pentru a imbunatati confortul calatoriei, anvelopele Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 incorporeaza un element de spuma poliuretanica, apicat pe interiorul pneului, ce are rolul de a absorbi zgomotul produs de vibratia aerului in interiorul cavitatii anvelopei. Aceasta tehnologie poate reduce cu pana la 50% zgomotul resimtit in habitaclu pe timpul rularii, fara a compromite performanta anvelopei.

Nick Harley, directorul general al departamentului de Echipari Originale Goodyear, a declarat: „A fi ales de Audi pentru a face parte din echiparea originala a noului sau vehicul de lux este o mare recompensa pentru inginerii Goodyear. Acestia au construit o anvelopa personalizata, pentru a raspunde cat mai exact cerintelor impuse de un sofer ce conduce noul Audi A8, ajungandu-se astfel la o experienta de conducere unica si dinamica, cu un nivel excellent al manevrabilitatii, confortului si performantei, pe toate tipurile de carosabil.”

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook0Share on LinkedIn0Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *