Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Home  >>  Articole utile  >>  Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5

Producatorul de anvelope Goodyear a lansat un nou pneu de vara de ultra inalta performanta, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5, menit sa inlocuiasca foarte popularul model Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3.

Proiectat utilizandu-se cele mai recente tehnologii de fabricatie, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 promite performante de top, in toate conditiile meteo intalnite in timpul sezonului de vara. Producatorul de anvelope Goodyear sustine ca principalele plusuri aduse de noul Asymmetric 5 sunt la capitolul franare pe carosabil ud si manevrabilitate in conditii de sosea uscata, fara a sacrifica confortul la rularea si placerea sofatului.

Pentru a realiza acest lucru, producatrul de anvelope Goodyear a creat un nou compus al anvelopei, ce combina capaictatile impresionante in conditii de sosea umeda, cu excelenta manevrabilitate pe uscat, garantand in acelasi timp o buna longevitate kilometrica. Datorita unui punct de contact dintre banda de rulare si sosea, care isi mareste suprafata in timpul franarii, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 promite un comportament ce poate rivaliza chiar si cu pneurile de circuit. Concret, performantele de franare pe ud a noului Asymmetric 5 sunt cu 4% mai bune decat predecesorul sau.

In acelasi timp, inginerii Goodyear s-au concentrat spre minimizarea deformarii anvelopei sub actiunea forteor laterale aparute in timpul deplasarii pe traseu virajat. Ca rezultat, Asymmetric 5 este mai precis pe viraje, oferind un comportament mai sigur si mai aderent atunci cand se inclina, in special pe sosea uscata. Totodata s-a imbunatatit si feedback-ul directiei, ajungandu-se la o anvelopa mult mai “comunicativa”.

Noul Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 este disponibil incepand din luna februarie a acestui an, oferta reusind sa adune in prioada febriarie – mai 2019 51 de dimensiuni, urmand ca intre iunie si decembrie 2019 sa fie introduse alte 10 noi dimensiuni. In total, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 va fi produs in 61 dimensiuni pentru jante cu diametrul de la 17 inch pana la 22 inch.

Vezi oferta completa de anvelope Goodyear pe www.e-pneu.ro

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook
Facebook
0Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *