Falken a lansat noul Euro All Season AS210

Home  >>  Articole utile  >>  Falken a lansat noul Euro All Season AS210

Falken a lansat noul Euro All Season AS210

In cadrul salonului international de la Koln, producatorul de anvelope Falken a prezentat noul sau model: Falken Euro All Season AS210, anvelopa all season, destinata pentru a inlocui foarte popularul model Euro All Season AS200.

Noua anvelopa va avea performante superioare modelului AS200, in special in conditii de carosabil ud. Designul directional al benzii de rulare, cu caneluri late si adanci, va optimiza evacuarea apei de pe suprafata acestia, lucru ce va reduce riscul de acvaplanare si va imbunatati manevrabilitatea. Conform producatorului de anvelope Falken, noul model, Falken AS210 intregistreaza performante cu aproximativ 8% mai bune in ceea ce priveste reducerea acvaplanarii si cu 6% mai bune atunci cand vorbim de distantele de franare pe sosea uda, comparativ cu modelul pe care il inlocuieste.

Blocurile de cauciuc ale noului model sunt proiectate sa se alinieze pe directia de tractiune, imbunatatind transmisia fortelor, generandu-se astfel un nivel foarte bun al aderentei, pe toate tipurile de carosabil. Lamelele aderente multidirectionale imbunatatesc performanta de franare si tractiune a anvelopei, in special pe drumuri acoperite de zapada.

De asemenea, anvelopele Falken Euro All Season AS210 beneficiaza de tehnologia Advanced 4D Nano Design, utilizata pentru toate noile pneuri din gama Falken, tehnologie ce optimizeaza interactiunea din toate elementele prezente in compozitia anvelopei, imbunatatindu-se nu doar tractiunea, cat si rezistenta kilometrica. In acest sens, producatorul de anvelope Falken afirma ca noua anvelopa Euro All Season AS210 va fi cu 10% mai buna decat modelul precedent, in ceea ce priveste rezistenta kilometrica.

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook0Share on LinkedIn0Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *