E-Pneu la Raliul Sibiului 2018

Home  >>  Articole utile  >>  E-Pneu la Raliul Sibiului 2018

E-Pneu la Raliul Sibiului 2018

Echipa E-Pneu va fi prezenta si anul acesta la Raliul Sibiului, ce va avea loc in perioada 16-18 august 2018. Vor fi trei zile de spectacol in care pasionatii de automobile si de sporturi cu motor pot admira numeroase automobile istorice, ce au fost pregatite pana in ultimul detaliu de catre posesorii lor. Raliul Sibiului a ramas si anul acesta in cadrul Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA), fiind in lista celor mai prestigioase competitii, la nivel mondial, adresate masinilor istorice.

De la un astfel de eveniment nu putem lipsi! Astfel, specialistii E-Pneu te asteapta la standul amplasat in Piata Mare din Sibiu cu super oferte la toate tipurile de anvelope. In plus, te vom consilia pentru a te ajuta sa alegi cea mai buna anvelopa in functie de masina ta si de stiulul tau de condus. La noi vei gasi cea mai diversificata gama de anvelope, pneuri 100% originale, din surse de provenineta verificata, cu certificate de  garantie si conformitate.

In plus, toate comenzile preluate la standul E-Pneu din Piata Mare Sibiu vor beneficia GRATUIT de Garantia Extinsa de la 2 ani la 5 ani, indiferent de marca, cantitate sau sezon. Totodata, pentru a veni in ajutorul tau, putem sa livram anvelopele in septembrie, ajutandu-te astfel sa beneficiezi de preturile bune din extrasezon, de garantia extensa gratuit la 5 ani,de stocuri complete, pentru a avea de unde sa alegi si nu in ultimul rand, sa scapi de grija transportului si depozitarii lor pana la momentul in care decizi sa le montezi pe masina.

Nu rata ocazia si hai la standul E-Pneu.ro in Piata Mare din Sibiu in perioada 16-18 august 2018 sa admiram impreuna cele mai elegante si spectaculoase masini istorice si sa discutam si despre masina ta si cum putem sa o echipam cu anvelope sau jante noi.

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook0Share on LinkedIn0Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *