Anvelope Hankook pentru BMW Seria 6 Gran Turismo

Home  >>  Articole utile  >>  Anvelope Hankook pentru BMW Seria 6 Gran Turismo

Anvelope Hankook pentru BMW Seria 6 Gran Turismo

februarie 5, 2019, In Articole utile,
Cuvinte cheie: , , , , , Niciun comentariu

Producatorul de anvelope Hankook si-a extins protofoliul de echipari originale, adaugand inca un model consacrat: BMW Seria 6 Gran Turismo. Hankook ofera deja anvelope de ultra inalta performanta, atat de vara, cat si de iarna, pentru limuzina BMW Seria 7. Pentru noua generatie BMW Seria 6 Gran Turismo, Hankook a pregatit o versiune run flat a foarte popularului model Hankook Ventus S1 Evo 2. Acesta a fost dezvoltat in Hanovra (Germania) si este produs la fabrica producatorului de anvelope Hankook din Ungaria, avand dimensiunile 245/45R19 98Y pentru puntea fata si 275/40R19 101Y pentru puntea spate.

Combinand stilul unui coupe cu practicalitatea si functionalitatea unui sedan, BMW Seria 6 Gran Turismo are nevoie de anvelope care sa ii asigure atat un nivel optim de performanta si aderenta in momentele in care este condus la limita, cat si un bun confort la rulare. Pe langa acestea, anvelopele trebuie sa nu fie puse in dificultate atunci cand cei 1800 litri disponibili maxim pentru incarcare sunt utilizati din plin.

Reprezentantii centrului de testare al producatoruui de anvelope Hankook sustin ca a fost o adevarata provocare in a indeplini fiecare criteriu de performanta impus de BMW, reusind sa combine foarte bine comportamentul sportiv al pneului, atat pe drum uscat, cat si pe sosea umeda, cu nivelul excelent de confort. De asemenea, BMW a cerut o combunatie complet noua de materiale aflate in compozitia anvelopei.

Pe langa noul BMW Seria 6 Gran Turismo, colaborarea dintre producatorul de anvelope Hankook si BMW, numara alte 11 modele ale constructorului german, printre care: Seria 7, X1, X2, X3, X4, X5, X6, Seria 2 Active Tourer, Seria 4 si Seria 5. Toate aceste modele sunt disponibile in prima echipare si cu anvelope Hankook. In ultimii ani Hankook a reusit sa isi extinda simtitor portofoliul de echipari originale, acesta colaborand cu BMW din anul 2011, perioada in care a furnizat pneuri pentru turisme si SUV-uri, atat pentru echiparea cu anvelope de vara, cu anvelope de iarna, cu anvelope all season sau anvelope sport, de inalta performanta.

Vezi oferta completa de anvelope Hankook pe www.e-pneu.ro

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook0Share on LinkedIn0Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *