ANVELOPĂ MICHELIN ALL-SEASON PENTRU AUTO UTILITARE ȘI CAMIONETE

Home  >>  Articole utile  >>  ANVELOPĂ MICHELIN ALL-SEASON PENTRU AUTO UTILITARE ȘI CAMIONETE

ANVELOPĂ MICHELIN ALL-SEASON PENTRU AUTO UTILITARE ȘI CAMIONETE

Sigurantă in orice conditii meteo

Michelin își extinde gama premiată CrossClimate pentru auto utilitare si camioane cu lansarea anvelopei Agilis CrossClimate. Este o anvelopă de vară cu o capacitate completă de iarnă care oferă o nouă generație de anvelope de înaltă performanță pentru auto utilitare si camioane, fără compromisuri de mobilitate atât în ​​condiții de iarnă cât și pe noroi și iarbă; anvelope care se bucură de un kilometraj ridicat și un TCO scăzut (costul total al detinerii), siguranța în orice vreme, robustețea și rezistența la deteriorări.

  • Lider în toate categoriile de anvelope în cazul frânării pe carosabil uscat
  • Aderență superioară pe drumurile umede: Clasa A de aderenta pe carosabil umed atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna
  • Aprobat pentru utilizare în condiții de iarnă. 
  • Protectie suplimentara a pretelui lateral prentru rezistenta la abraziune

Tractiune optima pe orice tip de teren

Tractiune excelentă pe zăpadă, marcaj 3PMSF certificat; design unic în formă de V, cu blocuri mari de rulare și caneluri largi pentru a maximiza tracțiunea pe zăpadă, noroi, iarbă, pietriș, etc.

Agilis CrossClimate a fost proiectată și concepută pe baza feedback-ului primit în ultimii 10 ani de la utilizatorii finali, răspunzând mai multor cerințe esențiale ale acestora: o montare unică care oferă mobilitate pe tot parcursul anului în toate condițiile meteorologice, robustețe și rezistență la deteriorări.

Anvelopa mixtă Agilis CrossClimate a fost dezvoltată și testată riguros de Michelin în condiții de iarnă provocatoare în două locații europene, la o distanță de 4.000 de kilometri (Ivalo, Finlanda și Barcelonnette, la altitudinea de 2.715 metri în Alpi, unul dintre cele mai înalte drumuri din Europa.

E-pneu.ro recomanda Michelin Agilis CrossClimate.

Distribuie prietenilor tai: Share on Facebook0Share on LinkedIn0Email this to someone

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *